CBBS werkt snel en is hulpvaardig; onze accountmanager is altijd goed bereikbaar. Dat maakt CBBS een prettige partner om mee samen te werken.

Hotel Mozaic heeft 25 medewerkers in dienst die in shifts werken en veelal parttime. Dat maakt de verloning complex. Door de salarisservice van CBBS heeft Corina Waaijer, eigenaresse, geen zorgen meer over de salarisadministratie.

“De online tool werkt naar tevredenheid. Ik lever mutaties aan en krijg al heel snel de loonstroken terug.”

Altijd inzichtelijk

De Salarisservice van CBBS verloopt volledig online. “Wanneer ik de mutaties aanlever, krijg ik snel een ontvangstbevestiging en een paar uur later de loonstroken. Vaak al dezelfde dag. Omdat alles via een makkelijke online tool verloopt, heb ik altijd en overal inzicht in de salarisadministratie. CBBS bespaart mij tijd en die tijd stop ik vervolgens in mijn bedrijf.”

Geen gedoe

Corina Waaijer maakt sinds 2012 gebruik van de salarisservice van CBBS. Al die tijd is de samenwerking met CBBS makkelijk en vlot verlopen. “Ik heb ontzettend goed contact met mijn accountmanager. Hij kent mij, de organisatie en weet van alle details in de salarisadministratie. Hij help snel en goed. Geen gedoe; dat werkt gewoon lekker.”

Andere ervaringen van klanten

De organisatie is niet zo groot. Dat is een groot voordeel: de juiste persoon is snel bereikbaar en kent onze naam; we zijn geen nummer. Door dat persoonlijke element ontstaat makkelijker een vertrouwensband, de basis voor een goede samenwerking.

Eigenaar en oprichter Administratie- en belastingadviesbureau Van de Merwe, Jos van de Merwe


Benieuwd naar het hele verhaal? Lees de hele ervaring.

We werken al jaren naar tevredenheid samen met CBBS. Het is een toegankelijke en transparante partner. Niet te groot, wel laagdrempelig. Bij vragen is de juiste persoon goed bereikbaar wat de communicatielijnen kort houdt. Er zijn voor CBBS geen problemen, maar uitdagingen. Oplossingsgericht denken staat hoog in het vaandel.

Financieel directeur NVT Onderhoudsgroep, Marcel Kamps


Benieuwd naar het hele verhaal? Lees de hele ervaring.

CBBS stuurde al snel na ons eerste gesprek twee ervaren consultants om onze salarisadministratie te beoordelen. Doordat zij zo goed op de hoogte zijn van onze cao, is CBBS voor ons een belangrijke sparring partner voor loonverwerking geworden. Dat uit deze samenwerking ook nog een besparing rolt, is natuurlijk mooi meegenomen.

Adjunct-directeur SW Groep, Koen Poppema


Benieuwd naar het hele verhaal? Lees de hele ervaring.

Al snel waren de voordelen duidelijk en besloten we over te stappen. Door de koppeling met HR Manager hoeven we mutaties maar één keer in te voeren. Dat bespaart tijd en het is minder fout gevoelig. En doordat alles in de cloud staat kunnen we er altijd en overal bij en zijn storingen sneller verholpen.’

Personeelsfunctionaris/Case manager Eisma Media Groep BV, Astrid van Amerongen


Benieuwd naar het hele verhaal? Lees de hele ervaring.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar

Bel 0597 413 998

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief