Op zoek naar NMBRS specialisten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze diensten koppelen naadloos met al uw systemen door onze unieke API-koppelingen. Altijd en overal inzichtelijk.

Salarisadministratie op maat

Bovengenoemde bestanden worden digitaal beschikbaar gesteld en indien gewenst, kunnen wij ook uw accountant en/of adviseur rechten geven bepaalde bestanden te kunnen inzien ten behoeve van bijvoorbeeld het samenstellen van de jaarrekening.

Tevens kunnen uw medewerkers een inlogaccount/APP krijgen waar ze o.a. hun loonstroken/jaaropgave kunnen bekijken.

  • Verzorgen salarisstroken
  • Journalisering (kostendrager/kostenplaats)
  • Indienen van de aangifte loonheffingen bij de Belastingdienst.
  • Periodieke pensioenaangiften bedrijfspensioenfonds
  • Verzorgen van jaarwerk en jaaropgaven werknemers

Onze diensten

De salarisstrook

Onze salarisstroken zijn begrijpelijk te lezen. Uw werknemer kan duidelijk zien welke inhoudingen er gedaan worden om tot het juiste netto salaris te komen.

De journaalpost

Voor de grootboeknummering kunt u gebruik maken van onze standaard codering. Maar als u dat wenst kunnen wij ook de codering gebruiken die aansluit bij uw eigen grootboeknummers. Dit geldt ook voor de standaardteksten op de journaalpost. Deze kunnen wij aanpassen aan uw specifieke wensen.

De loonaangifte

Sinds 2006 is het verplicht om de loonaangifte digitaal bij de Belastingdienst aan te leveren. Het indienen van deze aangifte wordt door ons gedaan. De inhoud van die aangifte krijgt u eerder van ons aangeleverd. Zo kunt u de aangifte van te voren controleren.

Betaalopdrachten

Na iedere loonverwerking ontvangt u een betaallijst met de netto uit te betalen salarissen van uw werknemers. Om het betalen makkelijker te maken, kunnen wij op verzoek de betaalopdrachten als elektronisch SEPA bestand aanleveren.

Eindejaarsverwerking

Onder eindejaarsverwerking valt onder andere het verzorgen van de jaaropgaven voor uw werknemers. Maar ook het eventueel aanleveren van gegevens aan de Belastingdienst, pensioenfondsen en andere verzekeraars.

Aanvullend

Op uw verzoek, of van uw accountant of adviseur, kunnen wij allerlei gegevens aanleveren. Voorbeelden hiervan zijn cumulatieve journaalposten, verzamelloonstaten en loonkosten overzichten. Deze gegevens kunnen direct en digitaal aan uw adviseur worden aangeleverd.

Advies

Uiteraard kunt u met al uw salarisvragen bij ons terecht. Vragen over arbeidsrecht kunnen wij vaak zelf beantwoorden. Wanneer hier juridische hulp bij nodig is, brengen wij u in contact met de juiste specialisten.

Online Personeel & Salaris

Daarnaast beschikt ons pakket over diverse HR functionaliteiten, waaronder u onder andere het verlof- en verzuim kunt registreren, wagenparkbeheer kunt onderhouden en uitgebreide rapportages kan genereren. Waardoor u efficiënter uw personeelsadministratie kunt voeren.

Eenvoudig overstappen

Ziet u op tegen de tijd en moeite die de overgang naar een ander salarissysteem met zich meebrengt? Niet nodig, want met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat dit soepel veloopt.

Intake

Bij interesse worden de mogelijkheden besproken en wordt er een plan opgesteld.

Voorstel

Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Zorgeloze start

Eén van onze medewerkers komt bij u langs en neemt met u alle afspraken tussen werknemer en werkgever door, zodat deze op de juiste manier in ons loonsysteem worden ingevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de start vlekkeloos verloopt.

Stap 1: Intake

Bij interesse worden de mogelijkheden besproken en wordt er een plan opgesteld.

Stap 2: Voorstel

Ontvang een vrijblijvende offerte met de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Stap 3: Zorgeloze start

Eén van onze medewerkers komt bij u langs en neemt met u alle afspraken tussen werknemer en werkgever door, zodat deze op de juiste manier in ons loonsysteem worden ingevoerd. Zo zorgen we ervoor dat de start vlekkeloos verloopt.

Wij staan voor u klaar

Stuur een mail

Onze klantenservice zit voor u klaar

Bel 0597 413 998

Op werkdagen van 08:30 tot 17:00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief