Medewerkers uren laten registreren met de app

Een efficiënte urenregistratie kan veel werk besparen. De eerste stap om dit te bereiken is door een werknemer zijn uren digitaal in te laten vullen, gewoon met de CannonWorks-app via de telefoon. De medewerkers geven zo dagelijks op voor welk project de uren zijn gemaakt en deze worden direct zichtbaar in de administratie, zodat je daar optimale grip op hebt. Aan het einde van de loonperiode worden de uren automatisch bijgewerkt in de salarisadministratie, zodat alles foutloos wordt verwerkt.

Grip op je bedrijf en projecten

Alle uren die door de medewerkers en inhuurkrachten worden geregistreerd zijn terug te vinden bij zowel de projecten als bij de rapporten in CannonWorks. Zo zie je per dag, per week, per periode of per maand alle uren verschijnen. Deze zijn onderverdeeld in o.a. werkuren, vrij-vakantie, ziekte-uren, bijzonder verlof en ook het spaaruren-saldo.

De CannonWorks-app:

  • inzicht in verschillende uursoorten en toeslagen
  • uren-rapportages en productiviteit
  • live de voortgang van projecten volgen

Prikklok

Met behulp van de CannonWorks urenregistratie kunnen jouw medewerkers zowel op een wisselende als op een vaste locatie werken. Werklocaties kunnen worden voorzien van een QR-code waarmee de werknemer kan in- en uitklokken. Dit werkt dus als een prikkloksysteem zonder dat je hier aparte software en apparatuur voor hoeft aan te schaffen. Win-win dus!

 Een unieke samenwerking

Door de samenwerking tussen CannonWorks en P.P.S. wordt de urenregistratie rechtstreeks gekoppeld aan jouw salarisadministratie. P.P.S. levert de ondersteuning zodat de uursoorten op de juiste manier worden gekoppeld binnen de salarissoftware. Hierdoor is er een zeer goede controle over de geregistreerde uren.

Speciaal tarief

Indien je ervoor kiest om gebruik te maken van deze urenregistratie-app, zal er voor je als P.P.S.-klant, een verlaagd tarief van toepassing zijn. Om van deze aanbieding gebruik te maken ga je naar: cannonworks.nl/urenregistratie-tool Klik vervolgens onderaan deze webpagina op ‘probeer 1 maand gratis’. Het account is al binnen 2 minuten actief.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij P.P.S. via het algemene telefoonnummer: 0597-413998